Altcoin season

Altcoin season

Al enkele jaren wachten de crypto fans op het zogenaamde “Altcoin season”: het moment waarop vooral de coins naast Bitcoin bullish in waarde gaan stijgen. De laatste week is de prijs van Bitcoin gestabiliseerd, maar is de prijs van de meeste altcoins enorm gestegen. In de top 10 zijn vooral de stijgingen van Cardano en Ripple enorm. Cardano is in 1 week tijd bijna verdubbeld in waarde en Ripple doet het zelfs nog beter. Vorige week nog stond Ripple op 25 eurocent, op dit moment op 57 eurocent.

Maar ook de andere top 10 coins op Coinmarketcap doen het uitstekend: Ethereum, Bitcoin cash, Chainlink, Litecoin, Polkadot…. allen zijn met dubbele cijfers gestegen. Is dit dan eindelijk de grote doorbraak of is het een tijdelijke opleving.

De AEX doet het ook goed, maar de goudprijs beweegt juist in tegengestelde richting. Het lijkt erop dat mensen met de komst van de Corona vaccins en de eindelijk doorslaggevende verkiezingsuitslag in de Verenigde Staten weer een optimistischer beeld hebben van de economie en durven te beleggen in aandelen en cryptocurrency. Goud stijgt vaak in waarde in onzekere tijden en de verwachting is dat de goudprijs pas weer opklimt later in 2021.

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.